Webkamera E69 Vedbotn i Finnmark
Foto: vegvesen.no

Stengte veier i Finnmark

Oppsummert

Flere veistrekninger i Finnmark har i påsken vært stengt for trafikk i dagevis på grunn av skred, skredfare og uvær. Flere bygder og fiskevær i Nordkapp kommune er isolert. Dette skaper igjen problemer for helsevesenet i kommunen.

 • Mellombels stengt veg i Finnmark

  Fylkesveg 889 mellom Snefjord og Havøysund er mellombels stengt grunna oppryddingsarbeid. Det blir jobba med å få til kolonnekøyring frå tysdag morgon, opplyser vegvesenet.

 • 47 skred utløst for å sikre veier

  E69 og Fv173 er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt i nesten ei uke. Ved hjelp av helikopter ble det utløst 36 skred på strekningen Repvåg–Honningsvåg. På Fv173 mot Nordvågen ble det utløst 11 skred. Arbeidet tok 17 timer.

 • Nordkapp får bistand fra to skip

  Nordkapp kommune har bedt om bistand til beredskap fra to skip, et fra olje- og gasselskapet Eni Norge og et fra Kystvakten. Skipene skal hjelpe til med transport og forsyninger til bygder og fiskevær som er isolert på grunn av snøskred og skredfare.

  Stril Barents fra oljeselskapet Eni Norge, ligger ved Gjesvær
  Foto: Eni Norge / NTB scanpix
 • E69 Nordkapp fortsatt stengt

  Veien fram til Nordkapplatået er fortsatt stengt etter store snømengder og uvær. Nå har været lettet, men brøytebilene konsentrerer seg om hovedveiene mellom bygder og fiskevær på Magerøya. Bildet er tatt kl. 15.50 første påskedag.

  E69 Nordkapp webkamera
  Foto: vegvesen.no

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no