NRK Meny

Statkraft

 • Selger seg ut av havvindpark

  Statkraft selger sin andel av det britiske havvindprosjektet Dudgeon for 6,2 milliarder kroner, melder NTB. Selskapet opplyser om salget i en børsmelding tirsdag.

 • Statkraft saksøkes av entreprenør

  Statkraft saksøkes av en tidligere entreprenør i Tyrkia, som truer med å holde flere navngitte topper personlig ansvarlig for prosjektet med Cetin-demningen. Saken har bakgrunn i en tvist etter at Statkraft trakk seg ut, skriver Dagens Næringsliv.

 • – Statkraft må spare 800 millioner

  Statkraft gikk med et underskudd på nesten 200 millioner kroner før skatt i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen varsler innsparinger i Statkraft på 800 millioner kroner de neste årene.

 • Statkraft kutter 200 i Norge

  Statkraft reduserer bemanningen med 500-600 personer for å spare kostnader. I underkant av 200 av stillingene forsvinner i Norge, mens resten skyldes nedbemanning og salg av virksomhet i Brasil, opplyser kraftselskapet som har om lag 3.800 ansatte.

 • Krever Belgia-oppgjør fra Statkraft

  Skattemyndighetene krever oppgjør fra Statkraft for årene 2008-2014 da selskapet sparte skatt ved å ta opp lån i Norge og plasserte dem i Belgia. Det dreier seg om skatt av 70 milliarder kroner, skriver Aftenposten.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no