Hopp til innhold
Leter etter mer sprengstoff
Foto: Mathias Oppedal

Sprengstoff i hage i Sandnes

Oppsummert

En 43 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker etter at det ble funnet sprengstoff i en hage i Sandnes. Mannen er siktet for heleri, underslag og overtredelse av våpenloven.

  • - Neppe planar om ulovleg bruk

    Politiet har konkludert med at 43-åringen som er fengsla etter funn av store mengder sprengstoff i Rogaland, ikkje hadde intensjon om å bruke det ulovleg. Han er sikta for heleri og brot på våpenlova.

  • – Har erkjent forholdene

    – Han har det ikke noe godt nå, men han er i grunn ganske lettet over at saken kan få en ende. Som media er kjent med så har han erkjent de faktiske forhold, sier forsvarer Håkon Eliassen til NRK

  • Fengsles etter sprengstoff-funn

    43-åringen som er arrestert etter at det ble funnet sprengstoff i en hage i Sandnes, varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiet. Det er hittil funnet sprengstoff på tre adresser mann har hatt tilknytning til.

  • Ingen fare for eksplosjon

    Det er ingen fare for at det nedgravde sprengstofffet i Sandnes skal eksplodere, opplyser politiet. Ein barnehage like ved har opna for dagen som normalt.

    Sprengstoff i hage
Mann i 40-årene arrestert etter funn av dynamitt og militært sprengstoff i en privat hage i Sandnes. Bombegruppa fra Oslo er på vei, men det er ingen fare for mennesker i området.
Sprengstoff i hage

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no