Politihuset på Lillestrøm
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Spedbarnsdødsfall på Romerike

Oppsummert

Et foreldrepar et siktet for grov kroppskrenkelse med døden til følge etter at datteren deres på to måneder døde på Romerike i Akershus.

 • Uforstående til siktelse

  Foreldrene til den to måneder gamle jenta som døde av ukjente årsaker i helgen, stiller seg uforstående til at de er siktet i saken. – Det oppleves som surrealistisk å være siktet. Min klient er i dyp sorg, sier morens forsvarer Gunnhild Lærum.

 • Faren nekter straffskyld

  Faren til den to måneder gamle jenta som døde i helgen, nekter straffskyld, opplyser hans forsvarer Dag Svensson til NRK. Svensson bekrefter at hans klient er siktet etter spedbarnsdødsfallet. Ifølge VG er også moren siktet i saken.

 • –Foreldre siktet etter spedbarnsdød

  Ifølge VG har begge foreldrene til den to måneder gamle jenta som døde i helgen, status som siktet. Det skal ha vært foreldrene som varslet AMK, skriver avisen. Politiet betegner det som et uventet dødsfall og etterforsker saken.

 • Etterforsker spedbarnsdødsfall

  Politiet på Romerike etterforsker dødsfallet til en to måneder gammel baby, opplyser Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om dødsfallet lørdag. Dødsårsaken er uklar, og politiet etterforsker saken videre, opplyser politiet i en pressemelding.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no