Dette er sportsvognen der politiet fant den ettårige jenta.
Foto: Politiet

Søsken forlatt i Aarhus

Oppsummert

En afghansk kvinne er siktet for omsorgssvikt ved å ha forlatt to små barn på gata i den danske byen Aarhus. Kvinnen oppgir at hun er farmor til barna. To andre personer er også siktet i saken. Barna er nå på et omsorgssenter.

 • Har funnet faren til barna i Aarhus

  Østjyllands Politi opplyser tirsdag at de etter alt å dømme har identifisert faren til de to barna som ble funnet forlatt i en handlegate i Aarhus sentrum lørdag kveld. Ifølge politiet befinner faren seg sannsynligvis i utlandet.

 • Sikta kvinne lauslaten

  Kvinna som er sikta for omsorgssvikt og å ha forlate barna i Aarhus i hjelpelaus tilstand, er lauslaten. Politiet bad om varetekt, men i fengslingsmøtet måndag ettermiddag fann ikkje retten grunn for det. Kvinna hevdar at ho er farmora til barna.

 • Kvinne sikta for å forlate barna

  Ei kvinne på 54 år er i Danmark framstilt for varetektsfengsling. Ho er sikta for å ha forlate dei to barna på gata laurdag. Kvinna skal vere i slekt med barna, men er ikkje mora. Ho ønsker ikkje å forklara seg for politiet og nektar straffskyld.

 • Sjå pressekonferanse frå Aarhus

 • Flere pågrepet i Danmark

  To personer er arrestert og en er anholdt av politiet etter at to barn ble funnet forlatt i Aarhus i Danmark i helga. Det melder VG. De to barna ble antatt å være under tre år, og ble forlatt i en travel handlegate.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no