Åtte personer skal være funnet i live under snømassene ved Hotel Rigopiano i Italia, skriver italienske medier. Brannmannskap jobber nå for å grave dem ut. To av de overlevende er barn.

Snøskred i Italia

Oppsummert

29 mennesker omkom etter at det gikk et snøskred i fjellet Gran Sasso i Italia 18. januar. Skredet gikk etter jordskjelvene i landet, og traff hotellet Rigopiano.

  • Seks etterforskes etter Italiaskred

    Italienske myndigheter etterforsker seks personer etter snøskredet som tok 29 menneskeliv da snøen slukte hotellet Rigopiano i januar. Blant dem som har fått vite at de risikerer en tiltale er hotelleieren og den lokale borgermesteren, skriver AFP.

  • Alle døde funnet i Italia

    Redningsarbeidere har funnet alle de som var savnet etter snøskredet som begravde et hotell i Italia. Til sammen 29 personer døde i det massivte snøskredet onsdag forrige uke.

  • Feil respons på snøskred

    Italias statsminister Paolo Gentiloni erkjenner at responsen etter at et hotell ble smadret i et snøskred, har vært preget av både forsinkelser og feil. De første nødanropene om at hotellet var tatt av et skred, ble avfeid av myndighetene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no