Åtte personer skal være funnet i live under snømassene ved Hotel Rigopiano i Italia, skriver italienske medier. Brannmannskap jobber nå for å grave dem ut. To av de overlevende er barn.

Snøskred i Italia

Oppsummert

29 mennesker omkom etter at det gikk et snøskred i fjellet Gran Sasso i Italia 18. januar. Skredet gikk etter jordskjelvene i landet, og traff hotellet Rigopiano.

 • Seks etterforskes etter Italiaskred

  Italienske myndigheter etterforsker seks personer etter snøskredet som tok 29 menneskeliv da snøen slukte hotellet Rigopiano i januar. Blant dem som har fått vite at de risikerer en tiltale er hotelleieren og den lokale borgermesteren, skriver AFP.

 • Alle døde funnet i Italia

  Redningsarbeidere har funnet alle de som var savnet etter snøskredet som begravde et hotell i Italia. Til sammen 29 personer døde i det massivte snøskredet onsdag forrige uke.

 • Feil respons på snøskred

  Italias statsminister Paolo Gentiloni erkjenner at responsen etter at et hotell ble smadret i et snøskred, har vært preget av både forsinkelser og feil. De første nødanropene om at hotellet var tatt av et skred, ble avfeid av myndighetene.

 • Fem til funnet omkommet i Italia

  Ytterligere fem omkomne er funnet i hotellet som ble smadret i et snøskred i Italia i forrige uke. Til nå er 23 personer funnet døde, mens åtte personer fortsatt er savnet.

 • Dødstallet etter skredet økt til 17

  17 personer er bekreftet omkommet etter snøskredet i Italia 18. januar. 12 personer er fortsatt savnet, men det er lite håp om å finne flere overlevende.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no