Småflyulykke ved Kongsvinger
Foto: Jens Haugen / Glåmdalen / NTB Scanpix

Småfly-ulykke ved Kongsvinger

Oppsummert

Et småfly har havart på en flystripe ved Kongsvinger. Det var to personer i flyet. En av dem er bekreftet omkommet, den andre er fraktet til Akershus universitetssykehus.

 • Ulykkesfly prøvde å ta av igjen

  Sportsflyet som havarerte i Kongsvinger kom trolig for høyt inn for landing, og prøvde å ta av igjen. Det sier representanter fra Havarikommisjonen til Glåmdalen. På vei opp traff flyet to parkerte biler. Én person omkom og én ble skadet i ulykken.

  Havarert fly ved Gjølstad i Kongsvinger.
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Frigir navn etter dødsulykke

  Politiet frigir navnet på den omkomne mannen etter småflyulykken ved Gjølstad flyplass i Kongsvinger i går. 71 år gamle Åge Flatner fra Romerike omkom i ulykken. Innlandet politidistrikt frigir navnet i samråd med familien.

 • Ikke alvorlig skadd etter flyulykke

  78-åringen fra Oslo, som overlevde flyulykken i Kongsvinger tirsdag ettermiddag, er ikke alvorlig skadd. Det får NRK opplyst av Akershus Universitetssykehus. En 72 år gammel mann fra Romerike omkom i ulykken.

 • Ikke alvorlig skadd etter havari

  78-åringen fra Oslo, som overlevde flyulykken i Kongsvinger i går ettermiddag, er ikke alvorlig skadd. Det får NRK opplyst ved Akershus Universitetsjukehus. En 72 år gammel mann fra Romerike omkom. Det var et sportsfly som havarerte under landing.

  Havarert fly ved Gjølstad i Kongsvinger.
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no