Flystyrt i Larvik
Foto: Geir Eriksen

Småfly styrtet ved Larvik

Oppsummert

Et småfly styrtet ved Larvik tirsdag morgen. Tre personer var om bord, og er funnet omkommet. Flyet var tilknyttet en pilotskole på Torp. En av de omkomne var instruktør ved skolen, og to var studenter.

 • Oslomann døde i flyulykke

  Piloten i småflyet som forrige uke styrta ved Larvik, Goran Neskovic (30), var fra Oslo. De to andre avdøde var fra henholdsvis Dombås og Bodø, opplyser politiet. Tirsdag frigis navnene på de tre som døde i flyulykken i samråd med de pårørende.

 • Flyundervisningen er i gang igjen

  Flyundervisningen på Pilot Flight Academy på Torp er i gang igjen etter flystyrten tirsdag. En instruktør og to studenter fra skolen omkom i ulykken. – Noen av studentene ønsker å vente med å fly, mens andre synes det er godt å komme i gang med rutiner igjen, sier skolens grunnlegger, Frode Granlund.

 • Venter få sikre svar om flystyrten

  Ulykkesstedet og de få vrakdelene etter flystyrten i Larvik gjør arbeidet til Statens havarikommisjon svært vanskelig, vedgår avdelingsdirektør Kåre Halvorsen, overfor Aftenposten.

  – Det er svært få deler av noen størrelse igjen etter at flyet traff bakken. Det er for det meste små biter. I tillegg har det vært kraftig brann på stedet etter ulykken. Dette kan gjøre det veldig vanskelig å komme fram til noen sikre konklusjoner om hva som foregikk forut for styrten, sier Halvorsen til avisa. (NTB)

 • Ber vitner til flystyrt melde seg

  Politiet ber folk som har sett flyulykken i Larvik om å ta kontakt.

  Politiinspektør Magnar Pedersen sier politiet har fått informasjon fra personer som har sett flyet like før det traff bakken, men at de vil komme i kontakt med folk som har sett dette fra andre vinkler. Politiet ønsker å innhente så mye informasjon som mulig som senere kan gi grunnlag for å konkludere hva som har skjedd.

  En instruktør og to studenter fra pilotskolen i Sandefjord mistet livet i ulykken som skjedde tirsdag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no