Nødetatene ved flyet på et jorde.
Foto: Stener Kalberg

Småfly styrtet i Vestfold

Oppsummert

To personer omkom da et småfly styrtet i Vestfold tirsdag, opplyser politiet. Flyet fikk problemer ved 12.30-tiden, og traff bakken ved Ekeberg skole ved Holmestrand.

 • Kriseteam på Ekeberg skole

  Holmestrand kommunes kriseteam er på Ekeberg skole fram til klokka 19.00 i kveld hvis foreldre eller elever har behov for oppfølging etter flystyrten i dag. To menn fra Holmestrand omkom i ulykken. Skolebarn var vitne til ulykken.

 • Menn på 47 og 48 år omkom i styrt

  To menn på 47 og 48 år omkom da et småfly styrtet ved Holmestarnd i formiddag. Et øyenvitne forteller at flyet drev med luftakrobatikk, og at det gikk i spinn før det styrtet.

 • Skal granske årsaken til flyulykken

  Statens havarikommisjon for transport er nå ankommet Holmestrand og vil arbeide på stedet utover kvelden. To menn på 47 og 48 år omkom da småflyet deres styrtet på et jorde ved Ekeberg skole i Holmestrand ved 12.30-tiden tirsdag.

 • To menn omkom

  Det var to menn på henholdsvis 47 og 48 år som omkom i flyulykken i Holmestrand i ettermiddag. Det opplyser operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Øystein Eskedal. Den nærmeste familien er varslet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no