Hopp til innhold

Slagsmål på asylmottaket Mysebu

Oppsummert

Det brøt ut slåsskamp mellom 15 til 80 personer på Mysebu statlige mottak i Østfold mandag. Politiet har pågrepet flere personer.

 • Politiet har kontroll på asylmottakslåssing

  Politiet har kontroll på slåsskampen som brøt ut på et asylmottak i Mysen mandag, opplyser Follo politidistrikt til NRK. Seks personer er anholdt, men ikke pågrepet, foreløpig. Det er uklart om de vil bli arrestert. Tre personer er lettere skadd.

  Ifølge politiet var det to forskjellige grupperinger som braket sammen, nord-afrikanere og eritreere.

 • – Flest unge menn på asylmottaket

  Politiet i Follo vet foreløpig ikke hva som er årsaken til at det brøt ut slåsskamp mellom et titalls personer på Mysebu statlige mottak i ettermiddag.

  – Vi vet ikke hva som er bakgrunnen for dette. Det vi vet fra før er at det er yngre asylsøkere som er på mottaket, og stort sett er det bare menn, sier Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NRK.

 • Tre personer pågrepet etter asylmottakslåssing

  Politiet har pågrepet tre personer på et asylmottak i Mysen etter at det brøt ut slåssing på mottaket mandag ettermiddag.

  – Det er alt fra 15 til 80 personer som er involvert, og det skal være flere grupperinger. En person blør fra ansiktet, men vi vet ikke hvor mange som er skadd, sier operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt til NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no