NRK Meny
Skyting på Calles pub
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Skyting ved pub i Oslo

Oppsummert

Stor politiressurser leter etter en bil, etter at det skal ha blitt avfyrt skudd ved en pub i Hausmanns gate i Oslo. Det er ikke meldt om skadde.

 • Ny mann pågrepet etter skyting

  En mann ble i går kveld pågrepet i forbindelse med skytingen mot Calles Mat & Vinhus i forrige uke. Politiet vurderer om mannen skal framstilles for varetektsfengsling, skriver VG. Den pågrepne skal være tilknyttet et gjengmiljø i Oslo.

 • – Skytingen synes å være målrettet

  Anders Bille Johnsrud ved kriminalvakta sier til NTB at publikum ikke har grunn til å være redde etter skytingen ved en pub i Oslo fredag. Dette begrunnes blant annet med at skytingen synes å være målrettet og ikke rettet mot «folk flest».

 • – Skuddet smalt i taket over meg

  Aftenposten har snakket med Bjørn Larsen (70), som var på Calles Mat og Vinhus da det ble skutt mot puben fredag. – Det ene skuddet gikk over meg og smalt inn i taket. Vi kastet oss ned på gulvet, sier Larsen til avisa.

 • Fant bil etter skyting i Oslo

  Politiet opplyser at de mener å ha funnet bilen som vitner sier var involvert i skytingen på Calles Mat og Vinhus. Bilen ble funnet på Grünerløkka, altså ikke langt unna stedet der skytingen skjedde. Ingen er pågrepet, opplyser politiet.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no