Club Blue i Fort Myers i Florida, en etterforsker går inn
Foto: Kinfay Moroti / AP

Skyting ved nattklubb i Fort Myers

Oppsummert

To personer ble skutt og drept utenfor en nattklubb i Fort Myers i Florida i USA natt til mandag. 15 andre har skuddskader. Ofrene er i alderen 12-27 år og deltok på et festarrangement.

 • – Ikke terrorangrep i Florida

  Politiet mener at angrepet på en nattklubb i Fort Myers ikke er et terrorangrep. De etterforsker fremdeles saken og motivet for angrepet. To mennesker på 14 og 18 år ble drept og flere skadet da en mann begynte å skyte på en fest.

 • Unge ofre i skyting i Fort Myers

  Ofrene for masseskytingen utenfor en nattklubb i Fort Myers i den amerikanske delstaten Florida natt til mandag, er i alderen 12-27 år. To mennesker er erklært døde og 15 er skadet. Tre personer er pågrepet i forbindelse med skytingen.

 • Tre tatt etter skyting i Fort Myers

  Tre personer er arrestert av politiet i Fort Myers i Florida etter at to mennesker ble drept utenfor en nattklubb natt til mandag. Ytterligere 15 personer er skadet. Skytingen skal ifølge politiet har foregått på to ulike steder.

  Club Blue i Fort Myers i Florida, en etterforsker går inn
  Foto: Kinfay Moroti / AP
 • 17 skutt ved nattklubb i Florida

  Masseskytingen ved nattklubben Club Blu i Fort Myers i Florida, skjedde på parkeringsplassen utenfor klubben, melder Fox News' reporter på stedet. Politiet har satt oppp markeringsskilt der skuddene falt. To mennesker er døde, 15 andre er skadet.

  Laster Twitter-innhold
 • To drept i Fort Myers-skyting

  To mennesker er døde etter at en gjerningsperson begynte å skyte mot gjester på nattklubben Club Blu i den amerikanske byen Fort Myers i Florida, melder TV-stasjonen NBC2. Minst 17 mennesker skal være skadet, mange av dem ungdommer.

  BREAKING - FMPD reporting 15 people shot at #ClubBlu in Fort Myers. At least one person is dead. NBC2 working multiple...

  Publisert av NBC2 News Mandag 25. juli 2016

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no