Skyting sør for Stockholm

Oppsummert

To personer er skutt sør for Stockholm etter at en mann løsnet skudd inne på en restaurant. Ifølge politiet er en alvorlig skadet, mens den andre har mindre alvorlige skader.

 • Politiet: – En alvorlig skadet

  Ifølge svensk politi er en person alvorlig skadet etter skytingen, mens skadene til den andre personen skal være mindre alvorlige. Ingen er pågrepet etter hendelsen, ifølge Expressen.

 • – Hørte seks-syv skudd

  Et band skulle gå på scenen like før hendelsen. – Vi holdt på å rigge opp scenen da det skjedde. Jeg tror jeg hørte seks til syv skudd. En annen hørte tre til fire. Det er vanskelig å si, forteller et av bandmedlemmene til Expressen.

 • – Mistenkt skal være skadet

  En mistenkt gjerningsmann skal ha skuddskader i foten, ifølge Aftonbladet. Mannen skal være kjørt til sykehuset. Nå leter politiet etter flere personer i Stockholm, skriver avisen.

 • Politiet har satt opp veisperringer

  Svensk politit har satt opp veisperringer nord for Skogås, ifølge Expressen. En kilde sier til SVT.se at tre personer gikk inn i restauranten og åpnet ild, mens andre svenske medier bare melder om en gjerningsmann. Rundt 30 personer skal ha vært i lokalet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no