NRK Meny
Væpna politi i Stavanger
Foto: Anders Fehn / NRK

Skyting på Vestre Platå i Stavanger

Oppsummert

En 56 år gammel mann er skadd og en 32-åring arrestert etter en skyteepisode rett vest for sentrum i Stavanger fredag ettermiddag. En kvinne og to andre menn har status som vitner. Et våpen er beslaglagt.

 • Vurderer varetekt etter skyting

  Politiet i Stavanger vil i løpet av helgen vurdere om en kvinne og en mann skal framstilles for varetekt etter den dramatiske skyteepisoden like ved Stavanger sentrum i går. En mann ble skadd av slag og flere skudd ble avfyrt på åpen gate.

 • Politiet usikre om skudd var skarpe

  Innsatsleder Vidar Olsen i Stavanger forteller om den væpna aksjonen som politiet nå sier de har kontroll over. En 56 år gammel mann er skadet og en 32-årig mann arrestert.

  Intervju med Vidar Olsen
 • Gjerningsmann tatt etter skyting

  Politiet i Stavanger har pågrepet en 32 år gammel antatt gjerningsmann etter at det ble utløst skudd i et boligstrøk på Vestre Platå fredag ettermiddag. En 56 år gammel mann er skadd. Politiet sier på Twitter at de nå har kontroll på alle involverte.

  Laster Twitter-innhold
 • Slåsskamp utløste skyting

  Skytingen i Stavanger skal ha blitt utløst av en slåsskamp, og en av de involverte skal ha dratt fram et våpen. – Så er det blitt avfyrt noen skudd, sier innsatsleder Vider Olsen til NRK. Politiet er usikre på om det var skarpe skudd i våpenet.

 • Politiet advarer naboer etter skudd

  Politiet kjører nå rundt i området der det har vært skyting i Stavanger, og roper i megafon at folk må komme seg bort, forteller NRKs reporter. Politiet leter etter flere som har vært innbladet i skytingen der én person er skadet.

  Politibil etter skyting i Stavanger
  Foto: Ellingsen, Tommy / NTB scanpix
Intervju med Vidar Olsen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no