Skyting på sjukehus i Chicago
Foto: Joshua Lott / AFP

Skyting på sjukehus i Chicago

Oppsummert

Ein mann har skote og drepe ein politimann og to sjukehustilsette i og utanfor sjukehuset Mercy Hospital i Chicago seint måndag kveld, norsk tid.

 • Chicago-drapsmann oppsøkte eksen

  Mannen som skal stå bak masseskytingen i Chicago oppsøkte eksforloveden utenfor sykehuset der hun jobbet. Deretter drepte han henne, to andre og så seg selv. Da hun møtte ham, ble hun så redd at hun ropte om hjelp. En kollega løp og ringte politiet.

 • Fire døde etter sjukehus-skyting

  Fire personar er bekrefta omkomne etter skytinga ved eit sjukehus i Chicago i USA. Det er ein politimann, gjerningsmannen og to kvinneleg sjukehustilsette - ein lege og ein apotekassistent. Ei av dei var i familierelasjon med gjerningsmannen.

  Skyting ved sjukehus i Chicago
  Foto: Scott Olson / AFP
 • Politibetjent død etter skyting

  Politibetjenten Samuel Jimenez som vart skoten på sjukehuset i Chicago har døydd av skadane, melder politiet på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Fleire skadde i Chicago-skyting

  Ein politimann er skoten i Chicago. Det har vore skyting på sjukehuset Mercy Hospital. Tre til skal vere kritisk skadd, og ein mogleg gjerningperson er død. Det er uklart om han tok sitt eige liv eller om politiet skaut han, melder nyheitsbyrået AP.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no