En drept etter skyting i Cincinnati
Foto: Cincinnati Police / @CincyPD

Skyting på nattklubb i Ohio

Oppsummert

En person er skutt og drept på en nattklubb i Cincinnati i den amerikanske delstaten Ohio, opplyser politiet. Et titalls personer er såret. Omstendighetene rundt skytingen er ikke klare.

 • Oppjusterer antall rammede i Ohio

  16 mennesker ble skadet av skuddene på en nattklubb i Cincinnati i Ohio i natt. En av disse ble drept, skriver Reuters. Bakgrunnen for skytingen skal være en konflikt mellom minst to som var på klubben - som to ganger tidligere er rammet av skyting.

 • Ohioskyting: Konflikt som eskalerte

  En person ble skutt og drept og 14 er skadet etter skyting på en nattklubb i Ohio. AP siterer myndighetspersoner på at det var en konflikt mellom minst to personer som eskalerte. Klubben var åsted for skyting også i september, samt nyttårsaften 2015.

 • Politi: Ohio-skyting ikke terror

  Politiet i Cincinnati sier det ikke er noen indikasjoner på at skytingen på en nattklubb natt til søndag er relatert til terror. På Twitter opplyser assisterende politisjef Paul Neudigate at motivet for skytingen fortsatt er ukjent.

 • – Flere involvert i Ohio-skyting

  Politiet i Cincinnati sier til nyhetsbyrået AP at det var flere personer involvert i skyteepisoden på en nattklubb natt til søndag. En person er død og 14 andre skadet, men det er foreløpig uklart om politiet har pågrepet dem som stod bak.

  Laster Twitter-innhold
 • – Flere med livstruende skader

  Assisterende politisjef i Cincinnati, Paul Neudigate, sier til den lokale TV-stasjonen WLWT5 at flere av de 14 som ble såret i skytingen på nattklubben Cameo har livstruende skader. Neudigate kaller åstedet «kaotisk». En person døde i skytingen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no