NRK Meny
FRANCE-NETHERLANDS-ATTACK-CRIME-TRANSPORT-POLICE-RAIL
Foto: PHILIPPE HUGUEN / Afp

Skyting på hurtigtog til Paris

Oppsummert

En 25 år gammel mann fra Marokko er mistenkt for å skyteepsioden på et tog i Frankrike, der tre ble skadet, to av dem alvorlig. Det melder nyhetsbyrået AFP. 26-åringen var bevæpnet med maskinpistol og kniv. Motivet er ikke kjent.

 • Belgisk politi satt fri arresterte

  Seks personer som ble pågrepet tidligere i dag, mistenkt for forbindelser til et avverget terrorangrep mot et tog fra Amsterdam til Paris i fjor sommer, er satt fri av belgisk politi. Det sier en talsmann for myndighetene.

 • Seks pågrepet for terror i Belgia

  Seks personer er pågrepet i Belgia, mistenkt for forbindelser til et avverget terrorangrep mot et tog fra Amsterdam til Paris i fjor sommer. I august i fjor ble en 25 åring overmannet på toget, etter at han tok fram flere skytevåpen og en kniv.

 • Knivstukket etter slåsskamp

  Helten fra togangrepet, Spencer Stone, ble knivstukket flere ganger i overkroppen etter en slåsskamp i Sacramento i California. – Vi har ikke informasjon om hva som ligger bak angrepet, sier en talsperson fra det amerikanske luftforsvaret til NBC.

 • Tilstanden hans er stabil

  Helten fra togangrepet i Frankrike, Spencer Stone, ble knivstukket gjentatte ganger, men tilstanden hans er stabil, ifølge amerikanske medier. Han var en av fem passasjerer som grep inn da en tungt bevæpnet mann løsnet skudd på et tog 21. august.

 • Toghelt angrepet med kniv i USA

  Spencer Stone, en av de amerikanske soldatene som avverget togangrepet i Frankrike i august, er blitt utsatt for et knivangrep, melder AFP. Ifølge nyhetsbyrået ble han knivstukket gjentatte ganger i California. Motivet for angrepet er ikke kjent.

Togheltene får medalje

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no