Politi undersøker åsted i Malmö
Foto: Johan Nilsson/TT / NTB Scanpix

Skyting i Malmö

Oppsummert

Malmö er preget av en en rekke drap og knivstikkinger der ofre er angrepet på offebntlige steder. Politiet mener flere episoder er oppgjør mellom kriminelle gjenger. Bare seks av 38 drap de siste åtte årene er oppklart.

 • Flere skyteepisoder i Sverige

  I Sverige fortsetter antall skyteepisoder å øke. I årets første fire måneder var det 98 skyteepisoder og 15 mennesker ble drept. I samme periode for to år siden var det 76 skyteepisoder og ni drepte.

 • Mann drept på gata i Malmö

  En 25-åring ble tirsdag kveld skutt og drept på gata i Malmö, melder SVT. Det ble hørt flere skudd, og svensk politi etterforsker dødsfallet som drap. En mann i 20-åra ble senere på kvelden arrestert i en privatbolig i byen. Han er siktet for drap.

  Politibiler på åsted i Malö
  Foto: Michael Nilsson, SVT
 • Ung mann skoten og drepen i Malmø

  I Malmø i Sverige er ein mann i 20-åra funnen skoten og drepen. Mannen blei funnen utandørs. Ifølgje den svenske avisa Aftonbladet er ytterlegare ein person funnen skadd. Det skal derimot ikkje vere snakk om skotskadar.

 • Mann lisvtruende skadd i Malmø

  En mann ble funnet med livstruende skader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld. Mannen i 20-årene ble fraktet til sykehus, og tilstanden hans skal være livstruende.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no