Skyting i Austin i Texas

Oppsummert

Minst en person er drept og flere er skutt i to separate skyteepisoder i sentrum av byen Austin i den amerikanske delstaten Texas.

 • Kvinne i 30-årene drept

  Den drepte i skytingen i Austin er en kvinne i 30-årene, opplyser nødetatene i Austin-Travis ifølge Dallas News. Meldingene om skyteepisoder i sentrum av byen kom like før klokka 3 lokal tid. Flere sårede er sendt til sykehus.

  Laster Twitter-innhold
 • Ber om video av skytingen

  Politiet i Austin oppfordrer folk som var vitner til skyteepisodene i sentrum om å sende inn video eller informasjon dersom de har. Stedene er nå sikret av politiet. Minst én person er død og flere er fraktet til sykehus med skader.

  Laster Twitter-innhold
 • Politiet: to skyteepisoder i Austin

  Politiet i Austin skriver på Twitter at det har vært to separate skyteepisoder i samme område i sentrum av byen. De meldte først at det kun dreide seg om én gjerningsperson. Flere personer er skadd og minst en person er drept.

  Laster Twitter-innhold
 • Én person står bak skyting i Austin

  Politiet i Austin, Texas, sier det er én person som står bak skytingen i sentrum av byen. De ber folk om å holde seg unna og at skytingen fortsatt pågår. Minst én person er drept og flere skadd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no