Sørgende i Texas
Foto: MOHAMMAD KHURSHEED / Reuters

Skytemassakre i kirke i Texas

Oppsummert

26 personer er bekreftet drept etter at en mann begynte å skyte i kirken First Baptist Church i Sutherland Springs i Texas søndag 5. november 2017.

 • Ekskona levde i konstant frykt

  Ekskona til mannen som skjøt og drepte 26 mennesker i en kirke i Texas, sier hun var skremt av det voldsomme sinnet hans. I et intervju med CBS sier hun at Devin Patrick Kelly bar på mange demoner eller hat og at hun levde i konstant frykt.

 • Pastor vil rive kirken i Texas

  Kirken i Texas der 25 mennesker ble meid ned og drept sist søndag, skal rives, opplyser pastor Frank Pomeroy. Pastoren, som selv mistet datteren sin i massakren, mener det vil bli for smertefullt å gjenoppta bruken av kirken.

 • Sliter med å knekke krypteringen

  Politiet sliter med å få åpnet telefonen til gjerningsmannen Devin Kelley. Telefonen undersøkes på FBIs laboratorium, men ekspertene strever med å ta seg forbi krypteringen. FBI vil ikke si hva slags telefon det er snakk om.

 • Skal ha drept konas bestemor

  Mannen som drepte 26 personer i en kirke i Texas søndag skal ha drept konas bestemor, ifølge CNN. Mannen, som er dømt for mishandling av sin tidligere kone, hadde nylig sendt trusler til sin nåværende svigermor som også tilhørte kirken.

Sykehuset hvor mange av de skadde er innlagt etter skytingen i Texas holder pressekonferanse.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no