Dette er blitt en terroretterforskning sier FBI

Skytemassakre i California

Oppsummert

Minst 14 ble drept og 21 såret i i en skyteepisode i San Bernardino i California 2. desember. To antatte gjerningspersoner, Syed Farook (28) og Tashfeen Malik (27), ble drept av politiet.

 • Tre pågrepet i San Bernardino-saken

  FBI har pågrepet tre personer i forbindelse med terrorangrepet i San Bernardino i California i desember, der 14 personer ble drept. En av de arresterte skal være broren til terroristen som utførte angrepet.

 • Apple vil ikke åpne morders telefon

  Apple vil ikke åpne Iphonen til en av gjerningspersonene bak skytemassakren i San Bernadino i California, der 14 døde. Apple mener dette kan skape en farlig presendes som åpner for overtramp mot innbyggeres privatliv og sikkerhet, skriver Reuters.

 • Obama møtte terrorofrenes familier

  Barack Obama møtte fredag familiene som mistet sine kjære i terrorangrepet i San Bernardino. Obama besøkte familiene sammen med sin kone Michelle. Presidenten sier ifølge Reuters at han er rørt over den toleransen som de etterlatte uttrykker.

 • Unntakstilstand i San Bernardino

  Californias guvernør har nå erklært unntakstilstand i San Bernardino etter angrepet som drepte 14 mennesker. Det betyr at byen får penger til å takle ettervirkningene av angrepene, melder Los Angeles Times.

USA-korrespondent Tove Bjørgaas har snakket med muslimer i San Bernardino i California, der et muslimsk par skjøt og drepte 14 personer.
Dette er blitt en terroretterforskning sier FBI
Tove Bjørgaas i California etter minnestund etter skytemassakre

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no