NRK Meny
Skyting Holmlia oktober 2017
Foto: Daniel D.Laabak

Skyteepisode på Holmlia

Oppsummert

Politiet søkte med hundepatrulje og helikopter i Oslo natt til lørdag 7. oktober, etter at en mann sa han var blitt skutt. Lørdag ettermiddag blir to unge menn siktet for drapsforsøk.

 • Skuddoffer utenfor livsfare

  Den 21 år gamle mannen som ble skutt i hodet og nakken på Holmlia i Oslo natt til lørdag er utenfor livsfare, ifølge politiet. To menn er siktet for drapsforsøk og varetektsfengslet. Begge nekter straffskyld.

 • Skyting kan ha vært gjengoppgjør

  Skytingen på Holmlia i Oslo fredag kan ha vært et oppgjør med tilknytning til gjengen Young Bloods. En mann (21) ble kritisk skadd. Politiet bekrefter overfor NTB at de jobber opp mot et konkret miljø, men at det er for tidlig å konkludere.

 • Politiet: Young Bloods involvert

  Skytingen på Holmlia, som endte med at en 21 år gammel mann ble kritisk skadet natt til lørdag, var et oppgjør knyttet til gjengen Young Bloods. Det bekrefter politiet. To menn er pågrepet, men politiet utelukker ikke flere pågripelser.

 • Politi-utrykking til Holmlia senter

  Politiet er ved Holmlia senter utanfor Oslo med fleire patruljar etter at dei i kveld fekk meldingar om rop og skrik. Det vart også meldt om skyting. Politiet har ikkje funne skadde, men jobbar på staden for å finne ut kva som har skjedd.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no