Chattanooga skyting
Foto: Ap

Skyteangrep i Tennessee

Oppsummert

Fem personer døde da Mohammod Youssuf Abdulazeez (24), født i Kuwait, løsnet skudd mot en militærleir i den amerikanske byen Chattanooga i Tennessee.

 • Terrorist oppholdt seg i Jordan

  Amerikansk påtalemyndighet sier at 24-åringen som drepte fem amerikanske soldater i byen Chattanooga i Tennessee forrige uke, oppholdt seg hos onkelen sin i Jordan i fjor. Onkelen skal ha blitt pågrepet i landet.

 • – Terroristens onkel pågrepet

  Jordanske myndigheter har pågrepet onkelen til 24-åringen som drepte fem amerikanske soldater i byen Chattanooga i Tennessee forrige uke, melder nyhetsbyrået AP.

 • Attentatmann i USA var deprimert

  Mohammed Youssuf Abdulazeez (24), som tok livet av fem soldater i et angrep i Chattanooga i USA sist torsdag, var deprimert. Det sier familien hans i en uttalelse til amerikanske medier. Abdulazeez døde i angrepet. Politiet leter nå etter et motiv.

 • - Sende SMS med koranvers

  Mannen som tok livet av fem soldatar i eit angrep i Chattanooga i USA sist torsdag, sende ei tekstmelding med vers frå koranen til ein kamerat like før skytinga, melder nyheitsbyrået Reuters. Kameraten seier at mannen endra åtferd etter å ha vitja Jordan i fjor.

 • Enda en død i Chattanooga

  Enda en soldat er død etter skyteangrepet på en marinebase i Chattanooga i USA torsdag, melder BBC. Dermed er dødstallet oppe i fem personer pluss gjerningsmannen. Saken blir etterforsket som et terrorangrep.

Skyteepisode i Tennessee
Politiet holder pressekonferanse om skytingen i Tennessee, USA.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no