NRK Meny
Politimann i Tel Aviv 1. januar 2016
Foto: NIR ELIAS / Reuters

Skyteangrep i Tel Aviv

Oppsummert

To mennesker er drept, og minst sju fikk skuddskader da en bevæpnet mann startet å skyte inne i en pub og en kafé i sentrum av Tel Aviv i Israel 1. januar. To av de skadde har alvorlige skader.

 • Skjøt palestinsk attentatmann

  Israelske styrker har skutt og drept palestineren, Nashat Melhem, som var etterlyst for å ha stått bak angrepet på en pub i Tel Aviv 1. nyttårsdag. Tre mennesker ble drept og seks såret i angrepet.

 • Far til gjerningsmann meldte seg

  Faren til mannen som er etterlyst i forbindelse med skyting i Tel Aviv i Israel fredag, har meldt seg for politiet og sier sønnen stjal hans våpen, melder den israelske avisa Haaretz. Sønnen er mistenkt for å ha drept to og såret sju på en pub.

  Laster Twitter-innhold
 • Jakt på gjerningsmann i Tel Aviv

  Israelsk politi jakter på en ukjent gjerningsmann som skjøt og drepte to mennesker og såret sju andre i en pub og kafeen ved siden av i sentrum av Tel Aviv fredag. Tilstanden for to av de sårede oppgis å være alvorlig, mens tre har moderate skader.

 • To døde i skyting på pub i Tel Aviv

  Politiet bekrefter nå at to personer er døde etter skytingen på en pub i den isralske byen Tel Aviv fredag. Flere fikk skuddskader da minst en bevæpnet mann kom inn i puben og startet å skyte rundt seg.

 • Minst en død i Tel Aviv

  Minst en er drept i et skyteangrep i Tel Aviv, melder politiet, ifølge AFP. En mann begynte å skyte på en bar i den israleske byen. Det er ikke klart om angriperen er palestiner.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no