Evakuering av sivile på flyplassen i Florida
Foto: Wilfredo Lee / AP

Skudd i Ft. Lauderdale i USA

Oppsummert

Fem personer ble drept og seks såret etter at en mann skjøt rundt seg på den internasjonale flyplassen i Fort Lauderdale i Florida, USA, 6. januar. En mistenkt er pågrepet.

 • Fikk tilbake beslaglagt våpen

  26-åringen som er siktet for å ha drept fem personer på flyplassen i Fort Lauderdale, fikk tilbake et beslaglagt våpen fra FBI for et par måneder siden. Våpenet var blitt beslaglagt da han ble lagt inn til psykiatrisk evaluering.

 • – Ser ut som mistenkte var alene

  – Så langt ser det ut som om mannen som drepte fem og såret seks på en flyplass i Florida fredag, handlet på egen hånd. Det sier sheriff Scott Israel, som likevel ikke vil utelukke at han hadde medhjelpere..

 • Mistenkte avhørt i flere timer

  Mannen som er mistenkt for skytingen på en flyplass i Florida har blitt avhørt i flere timer. Han har samarbeidet med politiet, sa spesialagent i FBI, George Piro, på en pressekonferanse i dag. Fem personer ble drept og seks er såret etter skytingen.

 • Tre alvorlig såret i Florida

  Tre personer ligger på intensivavdelinger på sykehus i Florida med skuddskader etter gårsdagens skyting på flyplassen Fort Lauderdale i Florida. Det opplyser sheriff Scott Israel. Til sammen ble fem personer drept og seks såret i skytingen.

 • FBI om skytingen i Florida

  Det amerikanske føderale politiet FBI holder pressekonferanse i Florida etter skytingen på flyplassen i Ford Lauderdale i går. Fem poersoner ble drept og åtte skadd. En mann er arrestert.

Ifølge Sky News skal ni personer ha blitt skadd da skudd ble løsnet på den internasjonale flyplassen Fr. Lauderdale i Florida. En person skal være død. Ifølge Daily News skal skytteren være pågrepet, men dette er ikke bekreftet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no