NRK Meny
Skoleskyting
Foto: Ap

Skoleskyting i Marysville

Oppsummert

En student løsnet skudd på Marysville-Pilchuck High School i staten Washington i USA. Han tok sitt eget liv etterpå. Flere tenåringen ble skadet.

 • Fjerde tenåring død etter skyting

  Skoleskytingen i Marysville i Washington i USA for to uker siden har nå krevd sitt fjerde dødsoffer. En 15 år gammel gutt døde på sykehuset i natt på grunn av skuddskadene han fikk.

 • Dødstall etter skoleskyting stiger

  Enda en 14-åring som ble kritisk skadd da en medelev åpnet ild på en skole i delstaten Washington i forrige uke, døde på sykehuset.
  Tallet på drapsofre etter skoleskytingen for en uke siden er dermed steget til tre.

 • Skoleskytter inviterte til lunsj

  Den 14 år gamle gutten som skjøt flere personer på en skole i Marysville i Washington fredag, inviterte ofrene til lunsj før han skjøt dem, ifølge politiet. Én ble drept på stedet, mens fire andre fikk alvorlige skader. En av dem døde av skadene.

 • Døde av skadene etter skoleskyting

  En av de fire tenåringene som ble såret etter å ha blitt skutt av en 14 år gammel gutt på en skole i den amerikanske delstaten Washington fredag, døde sent søndag kveld lokal tid av skadene, opplyser sykehuskilder, ifølge AFP.

 • Leter etter motiv for skoleskyting

  Politiet jobber fortsatt med å kartlegge hvorfor en 14 år gammel gutt fredag åpnet ild på en skole i delstaten Washington i USA. Ifølge medelever og ansatte kan kjærlighetssorg ha vært utløsende.

DIREKTE: Marysville

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no