Elever blir fraktet ut av skolebygningen der det har foregått en skoleskyting
Foto: NBCLA / Reuters

Skoleskyting i Los Angeles

Oppsummert

En person e død og minst tre såret etter skyting på en videregående skole i Los Angeles i California. Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsmann.

 • Skoleskyter døde

  16 åringen som er siktet for å stå bak skytingen på en videregående skole i Los Angeles, er død. Det opplyser politiet. To elever ble drept og tre såret da gutten begynte å skyte medelever torsdag denne uken. Ofrene er 14 og 15 år.

 • To drept i skoleskyting

  To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus. Han ble tidligere meldt død.

 • Skoleskytingsofre var tenåringer

  Den ene som døde i skoleskytingen i Los Angeles i USA var en jente på 16 år. Ytterligere en ungdom er død, opplyser sheriff Alex Villanueva. Tre andre personer i 14-15-årsalderen er såret. Politiet sier at den mistenkte gjerningsmannen er 16 år.

 • En død etter skoleskyting

  En kvinne er død etter en skoleskyting i Los Angeles. Det opplyser Henry Mayo-klinikken på Twitter. To menn er kritisk såret, mens en tredje mann er lettere såret. Politiet har pågrepet gjerningsmannen.

  Laster Twitter-innhold
 • California: Gjerningsmann pågrepet

  Personen som mistenkes for å stå bak skytingen på en videregående skole i Los Angeles, er pågrepet. Det sier sheriff Alex Villanueva til radiostasjonen KNX. Ifølge sykehuset i Santa Clarita er fem personer såret, to av dem kritisk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no