NRK Meny
Dene high school i La Roche
Foto: HANDOUT / Reuters

Skoleskyting i Canada

Oppsummert

En 17 år gammel gutt er siktet for å ha skutt og drept fire personer i La Roche i Canada. Guttens to søsken ble funnet drept hjemme hos ham, mens han skjøt og drepte to unge lærere på skolen han var elev på, Dene high school.

 • 17-åring siktet etter skoleskyting

  17-åringen som ble siktet for fire drap ved en skole i Canada er nå formelt siktet. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skytingen skjedde fredag ettermiddag i byen La Roche i Canada, på en skole med 900 elever.

 • 17-åring bak skoleskyting

  Gutten som er siktet for å ha skutt og drept fire personer i La Roche i Canada var 17 år gammel, melder Reuters. To personer ble funnet drept hjemme hos gutten da han ble pågrepet, og han skjøt og drepte to andre personer på skolen han var elev på.

 • Drepte brødre og lærere

  Personen som mistenkes for skoleskytingen i Canada skal ha skutt sine to brødre før han dro hjemmefra og skjøt og drepte en kvinnelig lærer og kvinnelig assistent ved skolen. Den 23 år gamle drepte læreren var datter av byens ordfører.

 • Skjøt brødrene sine først

  Tenåringen som er mistenkt for skoleskytingen i Canada, skal først ha skutt og drept sine to brødre i familiens hjem. Deretter gikk han til skolen og skjøt en kvinnelig lærer og en kvinnelig assistent. Motivet er ikke kjent. Skoleskyting er sjelden i Canada.

 • -Fire drept i skoleskyting i Canada

  Fire personer er drept og flere skadd i fredagens skoleskyting i byen La Loche i Canada, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Et ukjent antall personer er skadd. Skytingen skjedde fredag ettermiddag på en skole med 900 elever.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no