NRK Meny
Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. Brannen brøt ut mandag 4. desember og spredte seg raskt i timene som fulgte.

Skogbranner i USA

 • 1500 evakuert på grunn av skogbrann

  1500 mennesker er evakuert på grunn av en skogbrann i den amerikanske delstaten Utah. Rundt 1000 brannmenn er satt i kampen mot brannen, som dekker et område på 174 kvadratkilometer.

  Hus ødelagt av skogbrann i Utah
  Foto: GEORGE FREY / AFP
 • Elleve døde i skogbrann i Tennessee

  Antallet omkomne i de kraftige skogbrannene i nasjonalparken Great Smoky Mountains i delstaten Tennessee i USA har steget til elleve. Det opplyste lokale myndigheter torsdag, ifølge nyhetsbyrået AP.

 • Flere døde i skogbrann i Tennessee

  Sju personer er bekreftet døde i de kraftige brannene i nærheten av nasjonalparken Smoky Mountains i Tennessee i USA. 45 personer er blitt behandlet for skader i forbindelse med brannene, ifølge NTB.

  Skogbrann i Tennessee
  Foto: Mark Humphrey / Ap
 • Tre omkom i skogbrann i USA

  Minst tre personer er bekreftet omkommet i kraftige skogbranner i Sevier County i den amerikanske delstaten Tennessee, opplyser borgermesteren. Flere tusen mennesker er evakuert, og flere hundre hus er nedbrent som følge av skogbrannene.

 • Tusener evakuert fra skogbranner

  Flere tusen mennesker er evakuert, og flere hundre hus er nedbrent som følge av kraftige skogbranner i og ved nasjonalparken Smoky Mountains i USA. Tørke i lang tid har ført til skogbrannet i grenseområdene mellom Georgia, Tennessee og Nord-Carolina.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no