NRK Meny

Skogbranner i USA

 • Elleve døde i skogbrann i Tennessee

  Antallet omkomne i de kraftige skogbrannene i nasjonalparken Great Smoky Mountains i delstaten Tennessee i USA har steget til elleve. Det opplyste lokale myndigheter torsdag, ifølge nyhetsbyrået AP.

 • Flere døde i skogbrann i Tennessee

  Sju personer er bekreftet døde i de kraftige brannene i nærheten av nasjonalparken Smoky Mountains i Tennessee i USA. 45 personer er blitt behandlet for skader i forbindelse med brannene, ifølge NTB.

  Skogbrann i Tennessee
  Foto: Mark Humphrey / Ap
 • Tre omkom i skogbrann i USA

  Minst tre personer er bekreftet omkommet i kraftige skogbranner i Sevier County i den amerikanske delstaten Tennessee, opplyser borgermesteren. Flere tusen mennesker er evakuert, og flere hundre hus er nedbrent som følge av skogbrannene.

 • Tusener evakuert fra skogbranner

  Flere tusen mennesker er evakuert, og flere hundre hus er nedbrent som følge av kraftige skogbranner i og ved nasjonalparken Smoky Mountains i USA. Tørke i lang tid har ført til skogbrannet i grenseområdene mellom Georgia, Tennessee og Nord-Carolina.

 • Skogbrann stenger Highway 101

  Rundt 600 brannmenn kjemper mot en kraftig skogbrann sør i California. 50 til 60 hus er evakuert. Om lag 485 hektar skog rundt Solimar Beach er i brann, opplyser brannvesenet lørdag. En del av den berømte kystriksveien Highway 101 er stengt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no