Hopp til innhold
Skogbrann i Funchal påMadeira
Foto: Helder Santos / Ap

Skogbrann på Madeira

Oppsummert

Skogbrannen på Madeira har spredt seg inn i hovedstaden Funchal og tre eldre mennesker har omkommet i sine hjem. Et hotell har brent helt ned, og 1000 mennesker er evakuert. 300 får behandling for røykskader, opplyser lokale myndigheter.

  • Skogbrann på Madeira under kontroll

    Det brenner fortsatt flere steder på den portugisiske øya Madeira, men skogbrannen er under kontroll, ifølge lokale myndigheter. – Situasjonen er kompleks, men ikke kaotisk, sier presidenten for området Madeira.

  • Får hjelp av EU for å stanse brann

    Portugal ber om hjelp fra EU for å stoppe de flere hundre skogbrannene som herjer flere steder i landet, deriblant på øya Madeira. Et fly sendes nå fra Italia for å bistå i slukkingen. Fra før bidrar Spania med to fly.

  • Fem-stjerners hotell brant ned

    Et femstjerners hotell har brent ned i hovedstaden Funchal på Madeira. En stor skogbrann truer nå sentrale deler av byen, og over 1000 fastboende og turister er evakuert.

    Skogbrann i Funchal påMadeira
    Foto: Helder Santos / Ap
  • Storbrann har nådd hovedstaden

    Skogbrannen som raser på den portugisiske atlanterhavsøya Madeira har nådd gamlebyen i hovedstaden Funchal. Over 1000 mennesker er evakuert og tre er omkommet.

    Brann i gamlebyen i Funchal på Madeira
    Foto: HELDER SANTOS / Afp
  • 4000 brannfolk satt inn på Madeira

    4000 brannmenn er satt inn i kampen mot skogbrannen som nå treuer hovedstaden Funchal på den portugisiske atlernaterhavsøya Madeira. Over 1000 mennesker er evakuert og tre er omkommet.

    Skogbrannen på Madeira i Portugal har allerede kostet 3 menneskeliv og 1000 mennesker er evakuert.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no