Skogbrann i Funchal påMadeira
Foto: Helder Santos / Ap

Skogbrann på Madeira

Oppsummert

Skogbrannen på Madeira har spredt seg inn i hovedstaden Funchal og tre eldre mennesker har omkommet i sine hjem. Et hotell har brent helt ned, og 1000 mennesker er evakuert. 300 får behandling for røykskader, opplyser lokale myndigheter.

 • Skogbrann på Madeira under kontroll

  Det brenner fortsatt flere steder på den portugisiske øya Madeira, men skogbrannen er under kontroll, ifølge lokale myndigheter. – Situasjonen er kompleks, men ikke kaotisk, sier presidenten for området Madeira.

 • Får hjelp av EU for å stanse brann

  Portugal ber om hjelp fra EU for å stoppe de flere hundre skogbrannene som herjer flere steder i landet, deriblant på øya Madeira. Et fly sendes nå fra Italia for å bistå i slukkingen. Fra før bidrar Spania med to fly.

 • Fem-stjerners hotell brant ned

  Et femstjerners hotell har brent ned i hovedstaden Funchal på Madeira. En stor skogbrann truer nå sentrale deler av byen, og over 1000 fastboende og turister er evakuert.

  Skogbrann i Funchal påMadeira
  Foto: Helder Santos / Ap
 • Storbrann har nådd hovedstaden

  Skogbrannen som raser på den portugisiske atlanterhavsøya Madeira har nådd gamlebyen i hovedstaden Funchal. Over 1000 mennesker er evakuert og tre er omkommet.

  Brann i gamlebyen i Funchal på Madeira
  Foto: HELDER SANTOS / Afp
 • 4000 brannfolk satt inn på Madeira

  4000 brannmenn er satt inn i kampen mot skogbrannen som nå treuer hovedstaden Funchal på den portugisiske atlernaterhavsøya Madeira. Over 1000 mennesker er evakuert og tre er omkommet.

  Skogbrannen på Madeira i Portugal har allerede kostet 3 menneskeliv og 1000 mennesker er evakuert.
Skogbrannen på Madeira i Portugal har allerede kostet 3 menneskeliv og 1000 mennesker er evakuert.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no