Kalamazoo Shootings
Foto: Mark Bugnaski / Ap

Skjøt personer fra bil i Michigan

Oppsummert

Politiet har siktet en 45 år gammel mann de mener kjørte rundt i byen Kalamazoo i USA og skjøt tilfeldige mennesker. Seks ble drept utenfor en restaurant og utenfor en bilbutikk. Mannen var Uber-sjåfør.

 • Saksøker Uber

  Uber-sjåføren som er siktet for å ha skutt og drept seks mennesker i Michigan i februar, saksøker selskapet for 10 millioner dollar. Han mener Uber er årsaken til at han er fengslet, ifølge Reuters.

  Kalamazoo Shootings
  Foto: Mark Bugnaski / Ap
 • Drapssiktet innrømmer bilskyting

  Den 45 år gamle mannen som er siktet for seks drap i Michigan, innrømmer å ha kjørt rundt i byen Kalamazoo og skutt mennesker. Det melder nyhetsbyrået AP. Mannen møtte i retten mandag, og sitter nå i varetekt. To ofre er på sykehus.

 • Uber-sjåfør siktet for seks drap

  En 45 år gammel mann er siktet for seks drap etter å ha skutt flere personer i Kalamazoo i Michigan søndag. Ifølge politiet skal mannen ha kjørt rundt og skutt mot tilfeldige personer. Det er ikke kjent om mannen var på jobb for Uber søndag.

 • Uber: – Drapsmannen var Uber-sjåfør

  Taxi-tjenesten Uber bekrefter at mannen (45) som er mistenkt for å ha kjørt rundt og drept tilfeldige i Michigan er Uber-sjåfør, melder AP. Selskapet vil ikke si om den mannen kjørte for Uber lørdag kveld da han drepte seks personer i Kalamazoo.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no