Hopp til innhold
Kalamazoo Shootings
Foto: Mark Bugnaski / Ap

Skjøt personer fra bil i Michigan

Oppsummert

Politiet har siktet en 45 år gammel mann de mener kjørte rundt i byen Kalamazoo i USA og skjøt tilfeldige mennesker. Seks ble drept utenfor en restaurant og utenfor en bilbutikk. Mannen var Uber-sjåfør.

 • Innrømmer straffskuld for massakre

  Ein tidlegare Uber-sjåfør har sagt seg skuldig i å ha drepe seks menneske i ein massakre i den amerikanske byen Kalamazoo i 2016, melder CNN. 45-åringen har tidlegare lagt skulda på Uber-appen, som han meinte tok kontrollen over han.

 • Saksøker Uber

  Uber-sjåføren som er siktet for å ha skutt og drept seks mennesker i Michigan i februar, saksøker selskapet for 10 millioner dollar. Han mener Uber er årsaken til at han er fengslet, ifølge Reuters.

  Kalamazoo Shootings
  Foto: Mark Bugnaski / Ap
 • Drapssiktet innrømmer bilskyting

  Den 45 år gamle mannen som er siktet for seks drap i Michigan, innrømmer å ha kjørt rundt i byen Kalamazoo og skutt mennesker. Det melder nyhetsbyrået AP. Mannen møtte i retten mandag, og sitter nå i varetekt. To ofre er på sykehus.

 • Uber-sjåfør siktet for seks drap

  En 45 år gammel mann er siktet for seks drap etter å ha skutt flere personer i Kalamazoo i Michigan søndag. Ifølge politiet skal mannen ha kjørt rundt og skutt mot tilfeldige personer. Det er ikke kjent om mannen var på jobb for Uber søndag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no