Hopp til innhold
Åsted Levanger
Foto: Eivind Aabakken

Skadet kvinne (20) i Levanger døde

Oppsummert

Kvinnen som ble kritisk skadd i en konfrontasjon med ektemannen i Levanger, døde fredag. Siktelsen mot mannen er skjerpet til å gjelde forsettlig drap.

  • Antas død av kvelning

    En foreløpig obduksjonsrapport viser at den 20 år gamle kvinnen som døde på Levanger sykehus forrige uke, antas å ha dødd som følge av kvelning. Kvinnen fra Eritrea var innlagt på sykehuset etter å ha blitt utsatt for mishandling noen dager tidligere.

  • Frigir navn på drapsofferet

    Politiet går nå ut med navnet på kvinnen fra Eritrea som døde etter vold i Levanger fredag. Det var 20 år gamle Mayson Ali Bakhit Osman som døde på sykehuset i Levanger. Hennes 27 år gamle ektemann er siktet for drap.

  • Ektemannen siktet for drap

    Den 20-årige kvinnen ble onsdag fraktet til sykehus i Levanger med livstruende skader på halsen. Fredag ettermiddag ble politiet informert om at hun var erklært død. Siktelsen mot mannen er skjerpet til å gjelde forsettlig drap.

  • Skadd kvinne i Levanger døde

    Kvinnen som ble kritisk skadd i en konfrontasjon med ektemannen i Levanger, døde fredag. Siktelsen mot mannen er skjerpet til å gjelde forsettlig drap. Det opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no