Skadde etter kirkeangrep i Quetta i Pakistan
Foto: A. CALVIN / AFP

Selvmordsangrep i kirke i Pakistan

Oppsummert

To selvmordsbombere gikk til angrep mot en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag morgen. Ingen sier de står bak angrepet ennå, men ytterliggående islamister har tidligere gjennomført lignende angrep mot Pakistans kristne minoritet.

 • IS bak kirkeangrep som drepte ni

  Minst ni mennesker ble drept og over 50 såret i et selvmordsangrep mot en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag. IS hevder å stå bak. Tilstanden til flere av de sårede er kritisk.

 • Åtte drept, 42 skadd i kirkeangrep

  Minst åtte mennesker ble drept og 30 skal være såret etter selvmordsangrepet i en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag, melder nyhetsbyrået AP. To av de omkomne skal være kvinner, og flere er kritisk skadde.

  Kvinne med to barn ved kirke som ble bombet i Quetta i Pakistan
  Foto: BANARAS KHAN / AFP
 • Åtte døde og 30 såret i kirkeangrep

  Minst åtte mennesker ble drept og 30 skal være såret etter selvmordsangrepet i en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag. To av de omkomne skal være kvinner, og flere er kritisk skadde, sier politiet til AFP.

  Skadde etter kirkeangrep i Quetta i Pakistan
  Foto: A. CALVIN / AFP
 • Fem skal være drept

  Fem skal være døde etter angrepet i Pakistan. Av angriperne ble den ene drept ved inngangen, mens den andre greide å ta seg inn i kirken og utløse sprengladningen, bekrefter en talsmann for politiet. Det skal ha vært flere hundre mennesker i kirken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no