Hopp til innhold
Mann siktet for forsettlig drap på sin kone
Foto: Mariann Reikerås / NRK

Seksbarnsmor drept på Askøy

Oppsummert

En 41 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept sin 38 år gamle kone i Hordaland. Kvinnen ble funnet død i et hus på Follese på Askøy. Både siktede og avdøde er norske statsborgere av somalisk opprinnelse. Ekteparet har seks barn sammen.

 • Drapsdømt ektemann trekker anke

  Seksbarnsfaren som i 2015 drepte sin kone på Askøy utenfor Bergen, anket saken da han ble drapsdømt. Nå har han trukket anken. Det var i februar 2015 at en 39 år gammel seksbarnsmor ble funnet drept i familiens hjem på Follese på Askøy utenfor Bergen.

 • 43-åring anker dom for konedrap

  En 43-årig seksbarnsfar som i mai ble dømt til 17 års fengsel for drap på sin 39-årige kone, anker til lagmannsretten. Ifølge Bergens Tidende mener 43-åringen at drapet ikke skjedde under særdeles skjerpende omstendigheter, og at straffen er for lang

 • Drapssiktet på Askøy er tilregnelig

  Sakkyndige mener en seksbarnsfar som er siktet for å ha drept kona si på Askøy i Hordaland tidligere i år, er strafferettslig tilregnelig. 41-åringen har vært gjennom en full judisiell observasjon, melder Bergensavisen.

 • Drapssiktet kan ha vært psykotisk

  Mannen som er siktet for å ha drept kona si på Askøy i Hordaland, kan ha vært psykotisk. Det mener psykiateren som har gjort forundersøkelser, ifølge Bergensavisen. Paret, som er norske statsborgere av somalisk opprinnelse, har seks barn sammen.

Politiet holder pressekonferanse om det antatte drapet på Follese, Askøy

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no