Leteaksjon på Lifjell
Foto: Mikkel Aanderaa

Seksåring savnet på Lifjell

Oppsummert

Det ble satt i gang en større leteaksjon etter ei jente på seks år som er kommet bort fra foreldre under en skitur på Lifjell i Telemark. Jenta er nå funnet i god behold, etter å ha vært savnet i fire timer.

 • Savnet seksåring funnet

  Den seks år gamle jenta som forsvant på Lifjell i Telemark tidligere i dag er funnet i god behold, skriver politiet i Telemark. Det skal være redningshelikopeteret som ble satt inn i søket som fant jenta. Jenta forsvant fra foreldrene under en skitur.

 • 50 letemannskaper søker etter jente

  Lars Otto Laukvik i Røde Kors forteller at 12-15 letemannskaper er i gang med søket etter ei 6 år gammel jente på Lifjell i Telemark. Ytterligere 30-40 er på vei fra Telemark og nabofylkene. Det planlegges nå hvor man skal søke. Jenta var på skitur med foreldrene da hun forsvant.

 • Redningshelikopter inn i søket

  Poltiet har bedt Hovedredningssentralen om å sende et redningshelikopter i søket etter ei jente på seks år som er kommet bort fra foreldre under en skitur på Lifjell i Telemark, fordi vinden øker i området. I tillegg er fire snøskuterpatruljer fra Røde Kors i gang med letingen.

 • Leteaksjon etter seksåring

  Det er satt i gang en større leteaksjon etter ei jente på seks år som er kommet bort fra foreldre under en skitur på Lifjell i Telemark. Et politihelikopter er på vei, opplyser operasjonsleder Gisle Småge i Telemark politidistrikt ved 15.30-tiden søndag. Røde Kors deltar i letingen med scooterpatruljer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no