Savnet student i Trondheim
Foto: Privat

Savnet BI-student i Trondheim

Oppsummert

Mandag startet nye undervannssøk i Nidelven i Trondheim etter den savnede BI-studenten Rakavan Jeevaharan. Dykkere skal gjennomsøke 600 meter av elven ved Stavne bro. Den 21 år gamle studenten forsvant 15. august.

 • Døde trolig av drukning

  Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke klart svar på dødsårsaken for den 21 år gamle studenten som ble funnet død i Nidelva, men peker i retning drukning, skriver Adresseavisen. Politiet tror likevel ikke at det har skjedd noe kriminelt.

 • Ingen tegn til vold

  Det er ingen tegn til at den 21 år gamle studenten som ble funnet i Nidelva i går skal ha blitt utsatt for vold eller traumer i forkant av at han døde. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, opplyser de i en pressemelding.

 • Ingen tegn på kriminalitet

  Det er ingen tegn til at den 21 år gamle studenten som ble funnet i Nidelva i går skal ha blitt utsatt for vold eller traumer i forkant av at han døde. Politiet har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, opplyser de i ei pressemelding.

 • Politiet ber om videohjelp i søk

  Politiet i Trondheim ønsker kontakt med to personer på en overvåkingsvideo, hvor også den savnede BI-studenten Rakavan Jeevaharan kan være fanget på film. Adresseavisen skriver at politiet ikke er 100 prosent sikre på at videoen viser Jeevaharan.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no