NRK Meny

Ryanair

 • Ryanair-streik i fire land fredag

  Ryanairs piloter legger ned arbeidet i Sverige, Belgia, Irland og Tyskland fredag. I tillegg skal nederlandske piloter avgjøre senere om de vil slutte seg til den 24 timer lange streiken. Minst 400 flygninger blir innstilt som følge av streiken.

 • Ryanair kansellerer 146 avganger

  Ryanair avlyser 146 avganger fordi flygere i Belgia, Sverige og Irland har varslet streiker, skriver Ritzau. De fordeler seg på 104 avganger fra Belgia, 22 fra Sverige og 20 fra Irland. Passasjerene skal ha fått beskjed.

 • Svenske piloter varsler streik

  De svenske pilotene i flyselskapet Ryanair har kommet i konflikt med selskapet om arbeidslivsavtalen som i Sverige kalles en kollektivavtale, og har varslet at de går ut i en 24 timer lang streik 10. august, skriver Expressen.

 • Ryanair nekter kompensasjon

  Ryanair nekter å betale kompensasjon til 50.000 passasjerer som er rammet av streiken blant kabinpersonalet i Belgia, Spania og Portugal. Selskapets begrunnelse er at streiken er «urimelig». Rundt 600 flygninger innstilt onsdag og torsdag.

 • Norge rammes ikke av Ryanair-streik

  Ryanair kansellerer 600 flyginger onsdag og torsdag som følge av streik, og over 100.000 passasjerer rammes. Reisene fra Norge blir ikke rammet. Informasjonen Sandefjord lufthavn Torp har fått så langt er at det ikke vil ha noen påvirkning her.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no