NRK Meny

Ryanair

 • Fly forsinket etter streik

  Flere fly er forsinket etter at tyske Ryanair-piloter i dag morges gjennomførte en fire timer lang streik, skriver NTB. Streiken skjer etter at samtaler mellom Ryanair og den tyske fagforeningen VC Cockpit brøt sammen onsdag.

 • Ryanair godkjenner fagforeining

  Ryanair har i dag formelt godkjent fagforeininga til pilotane i selskapet. Dette skjer etter at pilotane har trua med streik. Ryan Air seier også at dei har lagt fram eit nytt lønnsforslag og forslag til endringar i arbeidsforholda.

 • Flygere dropper varslet streik

  Ryanair-flygere med base i Italia har innstilt den varslede fire timer lange streiken fredag, opplyser fagforeningen. Begrunnelsen er så langt ikke kjent, men Ryanair inviterte fredag flere fagforbund i Europa til samtaler i forsøk på å unngå streik.

 • Vurderer å anerkjenne fagforbund

  Ryanair har invitert flere fagforbund i Europa til samtaler i et forsøk på å unngå streik i flere europeiske land rett før jul. Flyselskapet vurderer å anerkjenne forbundene etter at flygere i flere land har varslet streik, skriver nyhetsbyrået AFP.

 • Varsler streik i Ryanair

  Den tyske pilotforeningen Vereinigung Cockpit varsler streik blant flygerne i det irske lavprisselskapet Ryanair, for å få bedre lønn og arbeidsvilkår. Det er ikke satt en dato for aksjonen. Piloter i Italia og Portugal har hatt lignende aksjoner.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no