Hopp til innhold

Ryanair

  • Ryanair varsler storsatsing i Ukraina

    Ryanair vil fly i Ukraina igjen så fort det lar seg gjøre.

    Lavprisselskapet har også planer om å bli Ukrainas største flyselskap. Før Russlands fullskala invasjon var Ryanair nest størst i det ukrainske luftrommet.

    Nå varsler Ryanair-sjef Michael O'Leary at de er klare til å fly igjen innen to uker etter at sikkerhetssituasjonen åpner for det.

    Han mener at fly blir svært viktig i gjenoppbyggingen av Ukraina.

    – Russerne kommer antakelig til å sprenge veier og broer når de gjør retrett, sier O'Leary.

    (NTB)

  • Ryanair med milliardoverskudd

    Europas største lavprisflyselskap tjente 211 millioner euro i selskapets tredje kvartal, går det frem av rapporten som ble lagt frem mandag morgen. Det skriver E24. Beløpet tilsvarer 2,27 milliarder kroner med dagens kurs. På samme tid året før tapte Ryanair 96 millioner euro. Ryanair har avvikende regnskapsår som avsluttes 31. mars. Selskapet venter imidlertid at fjerde kvartal vil ende med tap, fordi påsken faller utenfor mars.

    Ryanair
    Foto: Paul Hanna / Reuters
  • Bombevarsel på Ryanair-flyging fra Polen til Hellas

    Det kom et bombevarsel på en flyging fra Katowice i Polen til Aten i Hellas i ettermiddag. Det melder den greske avisen Kathimerini.

    Flyet landet rett etter kl. 17 på flyplassen i Aten, etter å ha blitt eskortert av greske og ungarske jagerfly.

    190 personer befant seg om bord på flyet, som nå undersøkes av et bombeteam, skriver det greske statlige nyhetsbyrået ANA.

  • Ryanair med solid overskudd

    Det irske lavprisflyselskapet Ryanair melder om et uventet stort overskudd i første halvår av selskapets regnskapsår, som ble avsluttet i september.

    Resultatet etter skatt ble på 1,37 milliarder euro, tilsvarende om lag 14 milliarder norske kroner. På samme tid i fjor kunne flyselskapet vise til 480 millioner norske kroner i tap.

  • Ryanairs billigbilletter forsvinner

    Lavprisflyselskapet Ryanair vil ikke tilby billetter til 1 eller 10 euro på lang tid og forklarer det med økte drivstoffkostnader.

    Ryanair er kjent for billettene som nærmest symbolsk har vært priset til 1 eller 10 euro. Men nå er det slutt på det, sier Ryanair-sjef Michael O'Leary.

    Han anslår at snittprisen på en billett med flyselskapet vil stige fra rundt 40 til 50 dollar de neste årene.

    – Det er ingen tvil om at de virkelig billige salgsfremmende billettene våre til 0,99 euro og til og med de til 9,99 euro er noe vi ikke kommer til å se på mange år, sier O'Leary.

    Han sier det er drivstoffprisene som presser prisen opp, men tror at lavprisselskapene vil bli enda mer populære framover ettersom billettene til konkurrentene vil bli enda dyrere.

    (NTB)

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no