Ryanair

 • Ryanair-flygere varsler streik

  Ryanairs flygere med base i Storbritannia gir grønt lys til å streike over hele fem dager de kommende ukene. Konflikten med ledelsen i flyselskapet handler om lønn og goder, ifølge den britiske flygerforeningen BALPA.

 • Ryanair kansellerer 250 flyginger

  Rundt 40.000 passasjerer rammes når kabinansatte i flyselskapet Ryanair går ut i streik fredag. Kabinansatte i Tyskland, Belgia, Portugal, Nederland, Spania og Italia, i tillegg til tyske piloter, streiker for bedre lønn og arbeidsforhold.

 • 40.000 rammes av Ryanair-streik

  Rundt 40.000 passasjerer rammes når kabinansatte i flyselskapet Ryanair går ut i streik fredag. Kabinansatte i Tyskland, Belgia, Portugal, Nederland, Spania og Italia, i tillegg til tyske piloter, har varslet streik.

 • Ryanair kansellerer 190 flyginger

  Ryanair kansellerer 190 av 2.400 planlagte flyginger fredag på grunn av streik blant kabinpersonalet i Belgia, Tyskland, Italia, Nederland, Portugal og Spania. 30.000 kunder kommer trolig til å bli rammet, ifølge Ryanair.

 • Ryanair-ansatte varsler streik

  Kabinansatte i Ryanair varsler streik i seks land 28. september. Det opplyser fagforeningen for de kabinansatte. Samtidig har Ryanair kommet med en uttalelse hvor de avviser fagforeningens påstand om at streiken vil føre til «flykaos», melder AFP.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no