Ryanair

 • Store tap for Ryanair

  Ryanair melder om et tap på 185 millioner euro i årets andre kvartal. I starten av fjoråret hadde det Dublin-baserte flyselskapet et resultat på 243 millioner euro. Selskapet er hardt rammet av koronapandemien.

 • Fly fra Ryanair måtte nødlande

  Et fly fra Ryanair som tok av fra Berlin til Athen måtte nødlande på flyplassen i Thessaloniki fredag, melder greske myndigheter. Det var 164 personer om bord i flyet. Det skal ha blitt meldt om brann, men Ryanair avkreftet det, skriver Reuters.

 • Ryanair-sjef med dristige utsagn

  I et intervju med Sunday Times sier Ryanair-sjef Michael O'Leary at terrorister «som regel er menn av muslimsk overbevisning». Han sa videre at familier med barn ikke burde undersøkes på flyplasser fordi sjansen for at de er terrorister er nær null.

 • Ryanair-flygere varsler streik

  Ryanairs flygere med base i Storbritannia gir grønt lys til å streike over hele fem dager de kommende ukene. Konflikten med ledelsen i flyselskapet handler om lønn og goder, ifølge den britiske flygerforeningen BALPA.

 • Ryanair kansellerer 250 flyginger

  Rundt 40.000 passasjerer rammes når kabinansatte i flyselskapet Ryanair går ut i streik fredag. Kabinansatte i Tyskland, Belgia, Portugal, Nederland, Spania og Italia, i tillegg til tyske piloter, streiker for bedre lønn og arbeidsforhold.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no