NRK Meny
Russ død minnestund molde domkirke
Foto: Roar Strøm / NRK

Russefeiringen 2014

Oppsummert

Ein 18 år gammel russ omkom tirsdag etter at han vart påkøyrd av ein medruss ved Retiro i Molde natt til 14. mai. Fleire hundre russ er no samla i Molde domkyrkje for ei minnestund.

 • – Skolen sterkt preget av hendelsen

  Rektor Ivar Rød ved Romsdal videregående skole sier at hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen. En 18 år gammel russ døde i dag av skadene han fikk etter en påkjørsel natt til 14. mai.

  hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen.
 • – Kullet er prega etter dødsfallet

  – Det blir frykteleg trist å komme på skulen i morgon, seier ein medelev til den omkomne russen. Kriseteamet i Molde kommune er varsla og sett i beredskap, etter at ein 18 år gammal gut døydde i dag etter å ha blitt påkøyrd av ein medruss.

 • Påkjørt russ omkom

  Politiet ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt bekrefter i en pressemelding at russen som ble påkjørt ved Retiro i Molde natt til 14. mai har omkommet på St. Olavs Hospital. Molde domkirke er åpen fra kl. 19.00.

 • Flere russ dopet ned

  Opp mot ti russ i Bodø skal i løpet av russetiden ufrivillig fått i seg det narkotiske stoffet GHB. Stoffet skal ha vært puttet i drikke, men to gutter skal også ha fått presset det i seg, skriver Avisa Nordland. Politiadvokat Stig Morten Løkkebakken i Salten politidistrikt ber russen være forsiktig.

hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no