Russ død minnestund molde domkirke
Foto: Roar Strøm / NRK

Russefeiringen 2014

Oppsummert

Ein 18 år gammel russ omkom tirsdag etter at han vart påkøyrd av ein medruss ved Retiro i Molde natt til 14. mai. Fleire hundre russ er no samla i Molde domkyrkje for ei minnestund.

 • – Skolen sterkt preget av hendelsen

  Rektor Ivar Rød ved Romsdal videregående skole sier at hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen. En 18 år gammel russ døde i dag av skadene han fikk etter en påkjørsel natt til 14. mai.

  hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen.
 • – Kullet er prega etter dødsfallet

  – Det blir frykteleg trist å komme på skulen i morgon, seier ein medelev til den omkomne russen. Kriseteamet i Molde kommune er varsla og sett i beredskap, etter at ein 18 år gammal gut døydde i dag etter å ha blitt påkøyrd av ein medruss.

 • Påkjørt russ omkom

  Politiet ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt bekrefter i en pressemelding at russen som ble påkjørt ved Retiro i Molde natt til 14. mai har omkommet på St. Olavs Hospital. Molde domkirke er åpen fra kl. 19.00.

 • Flere russ dopet ned

  Opp mot ti russ i Bodø skal i løpet av russetiden ufrivillig fått i seg det narkotiske stoffet GHB. Stoffet skal ha vært puttet i drikke, men to gutter skal også ha fått presset det i seg, skriver Avisa Nordland. Politiadvokat Stig Morten Løkkebakken i Salten politidistrikt ber russen være forsiktig.

hele skolemiljøet er preget av den tragiske hendelsen.
En kvinnelig russ falt ned fra en karusell under årets russetreff i Kongeparken.

Vet ikke hva som gikk galt med karusellen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no