Russefeiringen er i gang
Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix

Russefeiring 2019

Oppsummert

Årets russefeiring er i gang for fullt, og tradisjon tro, hagler det inn med naboklager. Øst politidistrikt har allerede mottatt flere klager på russ som spiller høy musikk og også sperrer vei for andre trafikanter.

 • Russ fikk dypt kutt i hodet

  En russ er sendt til legevakt med et dypt kutt i hodet etter å ha blitt slått med en planke i Enebakk i Akershus natt til lørdag. Skadeomfanget er ukjent. Politiet etterforsker saken og ber vitner melde seg.

  Laster Twitter-innhold
 • Russebråk flere steder i landet

  En russ i Oslo ble i 3-tiden utsatt for vold på Esso Alnabru, der ti russebusser var samlet. Politiet i Innlandet fikk 18 klager om bråk på en drøy time. Støy var det også i Sandnes i Rogaland, der 20-25 russebusser var samlet.

 • Bråkete russ fikk kjøreforbud

  Politiet har i natt fått svært mange klager på musikkstøy fra russebusser flere steder i Hamar og Stange. De påla dermed seks busser om å slutte å rulle, det vil si at de fikk kjøreforbud resten av natta.

 • Mye russebråk sør på Østlandet

  Politidistriktene rundt Oslo og sør på Østlandet melder om mye russebråk natt til søndag. Øst politidistrikt melder om mange som har mistet nattesøvnen, særlig på Romerike og i Follo, på grunn av høylytt festing fra årets russekull, melder Dagbladet.

 • Kvinne falt av russebuss

  En kvinne har falt av en russebuss i Sandefjord natt til søndag, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Hun har fått noen skader i hodet, men det er ikke alvorlig. Kvinnen er kjørt til legevakten.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no