Ras utenfor Narvik

Oppsummert

Det har gått et ras utenfor Narvik i Nordland. Totalt er sju personer evakuert fra området, og politiet sier til NRK at de ikke har mottatt noen meldinger om savnede personer, eller sett indikasjoner på at noen skal være tatt av raset.

 • Tror ingen er tatt av raset

  – Vi har ikke sett noen indikasjoner på at noen er tatt av raset, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i politiet til NRK om raset utenfor Narvik. Det er ikke meldt om savnede personer, og de har søkt langs hele veien i rasområdet.

 • Avslutter arbeidet for i natt

  Totalt sju personer er evakuert fra rasområdet utenfor Narvik i Nordland. Innsatspersonell avslutter arbeidet for natten, i påvente av at området skal undersøkes av geolog før arbeidet kan fortsette, melder politiet på Twitter.

 • Fem personer evakuert

  Totalt fem personer er så langt evakuert fra rasområdet utenfor Narvik. Tre personer er evakuert til Beisfjord, mens to personer, en hund og en kanin er evakuert med båt til Narvik, skriver politiet på Twitter.

 • Sender kystvakta til rasområdet

  Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover.

 • Veien i Narvik stengt over natta

  Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no