Publikum i Holmenkollen
Foto: Nadir Alam / NRK

Publikum i Holmenkollen

Oppsummert

Mange folk har tatt turen til marka i Holmenkollen selv om stadionet er lukket for folk. Politiet melder om flere mindreårige og andre som er overstadig beruset.

 • Lite publikum i Holmenkollen

  Det er svært lite publikum i Holmenkollen i dag. – Det blir en ensom ferd for løperne, som er vant til at dette er en folkefest. Så det blir både tunge forhold og lite stemning, og det kan bli tungt, sier NRK-ekspert Fredrik Aukland.

 • Førebur seg på Kollen-dag

  Politiet melder at dei og andre etatar er på plass i Holmenkollen for dagens arrangement der. Marka er open for alle, men stadionet er stengt for publikum, grunna koronaviruset. Laurdagen var prega av at fleire ungdommar var rusa.

  Laster Twitter-innhold
 • Rusa mindreårige i Holmenkollen

  Politiet melder at det er fleire rusa mindreårige som har blitt tatt vare på i Holmenkollen. Dei oppfordrar foreldre til å oppsøke barna sine, kartlegge tilstanden deira, og eventuelt sørge for at dei kjem seg heim.

 • Mange rusa i Holmenkollen

  Politiet melder om langt fleire enn 100 rusa unge menneske i Holmenkollen. Fleire skal ikkje vere i stand til å ta vare på seg sjølv, og får hjelp av Røde Kors og politiet. Publikum slepp ikkje inn på stadionet, men får lov til å vere i marka.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no