Hopp til innhold

Problemer med mobilnettet

 • Mobilnettet i Bø er nede

  Mobilnettet i Bø er nede etter at åtte av ti basestasjoner har falt ut, opplyser Bø kommune i en pressemelding. Kommunen har satt inn krisestab.

  – Trygghetsalarmene for Bø er falt ut. Vi oppfordrer pårørende om å besøke sine nære inntil ny melding kommer, skriver de.

  – Bøfjerdinger som har akutt behov for helsehjelp eller må varsle brann, men ikke har fungerende telefon, kan møte opp ved hovedinngangen på Bøheimen, så vil vi formidle kontakt via nødnettet.

 • Mobilproblemer i Sør-Varanger

  Det er problemer med mobildekningen i Sør-Varanger i Finnmark søndag kveld etter at flere basestasjoner har falt ut. Politiet opplyser at de kan nås på Facebook og Messenger dersom 02800 eller 112 ikke virker. Det er i underkant av 20 minusgrader og liten kuling i området.

 • Strømtilførselen bedre etter uvær

  Det jobbes på spreng for å utbedre skadene etter uværet som rammet deler av Sør-Norge på fredag. DSB og Telenor melder om at situasjonen bedrer seg.

  – Kraftselskapene jobber fortsatt med å rydde trær og gjenopprette strømtilførselen etter uværet ved inngangen til helgen, sier direktør Elisabeth Aarsæther i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) til NTB søndag.

  Telenor opplyser søndag formiddag at selskapets nett i deler av Innlandet, Vestfold, Telemark og Viken har blitt påvirket.

  – Nå som strømmen er på vei tilbake, bedres også situasjonen for mobilnettet og Telenors tjenester, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Norge.

 • Satt krisestab i Innlandet

  På grunn av vind er det mye trær som har ført til stengte veier og skade på infrastruktur. Herunder bortfall av mobilnett og strøm. Politiet i Innlandet forteller til NRK at flere kommuner i Valdres har satt krisestab. Nødetater er etablert på Joker Hedalsvegen 2036, Hedalen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no