Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med Shaman Durek.
Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix

Prinsessen og sjamanen

Oppsummert

Prinsesse Märtha Louise og den selveerklærte sjamanen Durek Verrett gikk offentlig ut søndag med at de er kjærester. Paret skal på turne med forstillingen "The Princess og The Shaman". Den amerikanske sjamanen sier kongeparet elsker ham.

 • «The Princess and The Shaman»

  Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett starter søndag sin mye omtalte foredragsturné i København i Danmark. Foredragsturneen lyder navnet «The Princess and The Shaman», og omhandler selvrealisering.

 • Verrett og Märtha Louise på Slottet

  Slottet bekrefter at Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise var gjester ved familielunsjen som fant sted etter barnetoget. Verrett ankom Norge tirsdag sammen med to nieser. Sammen skal de fra søndag holde foredraget the «Princess and the Shaman».

  Her forlater Durek Verrett og prinsessen slottet.
 • – Misbruker tittelen

  Regionavisen Fædrelandsvennen mener prinsesse Märtha Louise må frasi seg sin prinsessetittel. På lederplass skriver avisen at prinsessen misbruker sin tittel kommersielt i forbindelse med en foredragsturne sammen med sjaman-jæresten.

 • Slottet: Følger markedsføring

  Vi følger med på debatten og det som uttales, og kommer til å være i dialog med Prinsessen knyttet til markedsføringen av hennes næringsvirksomhet – skriver Slottet i en e-post til NRK.

Her forlater Durek Verrett og prinsessen slottet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no