Bernie Sanders
Foto: JOSHUA LOTT / Reuters

Presidentvalg i USA 2020

Oppsummert

En rekke demokratiske politikere, blant dem Bernie Sanders, Joe Biden, Kamala Harris og Elizabeth Warren, har meldt seg som kandidater i presidentvalget i 2020. President Donald Trump har allerede annonsert at han vil stille til gjenvalg i 2020.

 • Trump blar opp på Facebook

  President Donald Trump har brukt mer penger på reklame på Facebook foran presidentvalget i 2020 enn noen av de demokratiske kandidatene. Det ser dermed ut til at presidenten følger samme strategi som da han vant i 2016, skriver The New York Times.

  Trump
  Foto: Evan Vucci / AP
 • Montana-guvernør vil bli president

  Delstatsguvernør i Montana, Steve Bullock, melder seg på i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat ved valget i 2020. Han er nå den 23. kandidaten, skriver CBS News. Bullock

  Steve Bullock
  Foto: Matt Volz / AP
 • Sier nei til lobbyistpenger

  Den demokratiske presidentkandidaten Pete Buttigieg vil ikke lenger ta imot pengebidrag fra lobbyister på føderalt nivå. Buttigieg vil også gi tilbake rundt 30.000 dollar han har fått i valgkampstøtte fra 39 lobbyister, opplyser hans valgkampsjef.

 • Biden stiller som presidentkandidat

  Tidligere visepresident Joe Biden har nå bekreftet at han stiller som presidentkandidat for demokratene til valget i USA i 2020

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no