NRK Meny
postkasser
Foto: Anette Holth Hansen / NRK

Posten

Oppsummert

Fra nyttår vil det ikke bli skilt mellom A- og B-post, noe som gjør at posten vil bruke to dager på å nå frem til mottakeren. I 2016 la Posten Norge ned sin postombæring på lørdager.

 • Ny postavtale for laboratorieprøver

  Sykehusene har inngått en ny avtale med Posten for transport av laboratorieprøver. Det skjer som en erstatning for A-postordningen som forsvinner ved nyttår, og tjenesten skal hete «Bedriftspakke ekspress over natten», melder NTB.

  Laboratorieprøver
  Foto: Berit Roald / SCANPIX
 • Advarer mot dårligere tjenester

  Posten hevder de 165 millionene regjeringen bevilger for å sikre post i fem dager, er en halv milliard mindre enn det faktisk koster, skriver Nationen. I år beregnes kostnadene til å være 705 millioner kroner.

 • Lokalaviser frykter nye postregler

  Fra nyttår av vil det ikke bli skilt mellom A- og B-post, noe som gjør at posten vil bruke to dager på å nå frem til mottakeren. Det gjør at mange abonnenter fra nyttår må vente lenge på få lokalavisen sin i posten.

 • Poststans kan forsinke valgresultat

  Stans i postombæringen på lørdager, kan gjøre at forhåndsstemmene ikke er ferdig telt opp før dagen etter valget 11. september, skriver Aftenposten. Dette kan forsinke det endelige valgresultatet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no