Hopp til innhold
Noen av avisene under Polar Media-paraplyen
Foto: Bjørn Solli / NRK

Polaris media

  • Åndalsnes Avis to dagar i veka

    Åndalsnes Avis går ned frå tre papiravis-utgjevingar i veka til to.

    Redaktør Trond Arvid Adlund seier lesarane blir meir og meir digitale, og at avisa må følgje utviklinga i bransjen.

    Torsdagsavisa blir borte. Laurdagsavisa blir flytta til fredag. Og tysdagsavisa skal kome ut som før.

  • Svekka kvartalsresultat for Polaris Media

    Polaris Media hadde eit driftsresultat på 22 millionar kroner i første kvartal. Det er ein nedgang på 32 millionar kroner målt mot same periode i fjor, melder mediekonsernet i ei pressemelding.

    – Vi er ikkje tilfredse med konsernets finansielle resultat i første kvartal, og har sett i verk fleire tiltak som vil gi effekt framover, seier konsernsjef Per Axel Koch.

    Det er særleg annonseinntektene frå papiravisene som har svikta i første kvartal.

  • Svakere resultat for Polaris Media

    Polaris Media hadde et noe svakere resultat i årets første kvartal. Dette er som ventet, etter bortfall av Finn-inntekter.

    Driftsresultatet endte på 0,1 millioner kroner, mot 19,8 millioner kroner i samme periode i fjor.

    – Til tross for bortfall av vesentlige salgsinntekter fra Finn-produkter er det gledelig å se at våre digitale annonseinntekter er på nivå med første kvartal 2021, sier konsernsjef Per Axel Koch til NTB.

    Konsernet består av 64 mediehus, hvorav 49 i Norge og 15 i Sverige. I løpet av kvartalet passerte andelen heldigitale abonnementer 50 prosent.

    – Den sterke veksten i digitale abonnementer bekrefter at våre mediehus har kommet langt i den digitale transformasjonen, sier konsernsjefen.

  • Advokater må betale 100 milioner

    Polaris Media er tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av feil råd fra advokatfirmaet Arntzen de Besche i forbindelse med aksjesalg. Høyesterett har avvist en anke fra advokatformaet over en dom fra Borgarting lagmannsrett.

  • Polaris får erstatning

    Polaris Media ble i fjor høst tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av feil ved advokatrådgiving. Nå har Høyesterett avvist å fremme anken fra advokatfirmaet Arntzen de Besche. Dermed er dommen rettskraftig. Bakgrunnen for søksmålet var rådene advokat Trond Vernegg ga Polaris Media i forbindelse med salg av aksjer i Finn.no i 2015.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no