Poker
Foto: Morten Rosenvinge / NRK

Poker i Norge

Oppsummert

Fra 2015 er det tillatt å arrangere NM i poker i Norge. Men lotteriloven setter strenge grenser for pokerspill, blant annet med grenser for hvor mye penger det er lov å spille om.

 • Raja åpner for større pokerlag

  Kulturminister Abid Raja vil øke maksgrensen for deltakere i pokerlag fra 10 til 20 personer. Dette kan ført gjennomføres når koronakrisen er over.

 • Stoppet pokerlag i Fredrikstad

  Politiet i Fredrikstad stoppet i natt et pokerlag i et forsamlingslokale i sentrum. Pokerlaget ble oppdaget på grunn av mye trafikk ved lokalet, og ved nærmere sjekk av stedet viste det seg å foregå et pokerlag med ti personer, ifølge politiet. Deltakerne, som var i alderen 17 til 44 år, er alle anmeldt for brudd på smittevernbestemmelsen. Det samme ble organisasjonen som disponerer lokalet, melder politiet.

 • Vil ikke ha poker-NM på Brunstad

  Norsk Pokerforbund dropper å ha NM på Oslofjorden Convention Center i Sandefjord. Ifølge Pokerforbundet er årsaken koblingen mellom Brunstad Christian Church og konferansestedet. Forbundet mener menighetens verdier er uforenlige med pokerforbundets.

 • Spilte bort 70 millioner

  Tidligere RBK-spiller Nicklas Bendtner (32) anslår at han har spilt bort omlag 50 mill. danske kroner, tilsvarende ca 70 mill norske, på pokerspill opp gjennom årene. Dette kommer fram i en dokumentar som er laget på ham, skriver VG.

  Nicklas Bendtner tilbake på Lerkendal
  Foto: Bent Lindsetmo / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no