Hytta i Øvre Eiker.
Foto: Jan-Erik Wilthil / NRK

Personer funnet døde på hytte

Oppsummert

Like før midnatt lørdag 22. mars 2014 ble det meldt om to døde personer på ei hytte ved Lauvtjern i Hokksund i Buskerud. To personer ble alvorlig skadet i det som viste seg å være en gassulykke.

 • – Obduksjonen tyder på forgiftning

  Den foreløpig obduksjonsrapporten tyder på at de to som omkom i en hytte ved Hokksund, døde av forgiftning. – Vi har hovedfokus på at dette er en ulykke som kan være forårsaket av giftig gass, enten propan eller kullos, sier lensmann Stig Rønneberg.

 • Tilstanden uendret etter gassulykke

  Politiet opplyser i en pressemelding i formiddag at tilstanden er uendret for mannen i 20-årene og den ni år gamle jenta som ble funnet livstruende skadet etter det som trolig var en gassulykke i en hytte i Hokksund.

 • Ønsker bistand fra Kripos

  Politiet i Buskerud ønsker teknisk bistand fra Kripos for å finne årsaken til gassulykken i Hokksund i helgen. Det var Oliver Wendelborg Løvik (7) og Monica Wendelborg Seiler (31) som ble funnet døde i hytten.

 • Minnestund etter gassulykke

  Elevene ved Enger skole i Åmot i Buskerud har i dag minnestund etter gassulykken i Hokksund lørdag. – I alle klasserommene blir det samlinger, med forsterkninger på de alderstrinnene der de to barna gikk, sier Eivind Kopland i Modum kommune.

Innsatsleder fra politiet Vidar Guldbrandsen forteller fra stedet ved hytta i Hokksund i natt(video: Vegard M. Aas / Presse30.no)
Innsatsleder fra politiet Vidar Guldbrandsen forteller fra stedet ved hytta i Hokksund i natt(video: Vegard M. Aas / Presse30.no)

– Trolig en ulykke

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no