NRK Meny
Mann kritisk skadd etter skyting på Torshov
Foto: Gøril Furu

Person skutt på Torshov

Oppsummert

En mann i 20-årene ble onsdag 27. januar skutt på Torshov. Han er blitt operert og er nå utenfor livsfare. Store politistyrker jakter på en gjerningsmann som løp fra stedet.

 • Pågrepet etter Torshov-skyting

  Politiet har pågrepet en etterlyst mann etter Torshov-skytingen 27. januar, skriver politiet på Twitter. Mannen er siktet for drapsforsøk og ble pågrepet i Sverige lørdag kveld. Mannen i 20-årene som ble skutt ble operert og er utenfor livsfare.

 • Skutt mann i Oslo utenfor livsfare

  Mannen som ble skutt på Torshov i Oslo, er utenfor livsfare etter at han ble operert natt til torsdag, melder Dagbladet. – Vi jobbet både oppsøkende og med avhør, men det er ingen pågripelser ennå, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til avisen.

 • Gjerningsmannen sprang frå staden

  Innsatsleiar Magnus Strand seier til NRK at politiet leitar etter ein mann som sprang frå staden etter skyting i ein trappeoppgang på Torshov. Mannen i 20-åra som er skoten blir no operert på Ullevål sykehus. Tilstanden hans er kritisk.

 • Fornærmede er mann i 20-årene

  Den fornærmede som har blitt skutt på Torshov ondsag kveld er en mann i midten av 20-årene, melder politiet. Det foreligger foreløpig ingen ytterligere opplysninger om hans tilstand. Ifølge Dagbladet skal mannen ha blitt skutt to ganger.

  Laster Twitter-innhold
 • Kriminalteknikarar på veg

  Operasjonsleiar Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt seier til NRK at kriminalteknikarar er på veg til åstaden for å gjere tekniske og taktiske undersøkingar. Politiet trur det er snakk om éin gjerningsperson.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no