NRK Meny
Per Fugelli døde i dag.

Per Fugelli er død

Oppsummert

Lege, professor og samfunnsdebattant Per Fugelli døde onsdag morgen, bekrefter familien. Han ble 73 år gammel. Fugelli fikk kreft i 2009, og gikk igjennom fem operasjoner og flere behandlinger etter at han fikk den første diagnosen.

 • – Alltid på pasientenes side

  Statsminister Erna Solberg (H) mottok budskapet om Per Fugellis bortgang med sorg. Med varme, kunnskap og spissformulert engasjement har han alltid stått på pasientenes side og fått til endringer i helsevesenet, skriver Solberg i en uttalelse.

 • – Ingen kan overta Pers stemme

  Regissør Erik Poppe har laget film om Per Fugellis siste dager. – Han har vært en av de mest uredde stemmene vi har hatt. Han har vært fryktløs i møtet med offentligheten, og jeg vet ikke riktig hvem som kan ta over den stemmen, sier Poppe til NRK.

 • Høie: – Etterlater en viktig arv

  Helseminister Bent Høie sier til NRK at det er veldig trist å høre at Per Fugelli er død. – Han var samfunnsdoktoren og samfunnssrefseren i Norge. Jeg har satt stor pris på møtene og diskusjonene vi har hatt. Han etterlater seg en utrolig viktig arv.

 • Nyhetssending om Fugellis død

  Per Fugelli er død - Nyhetssending kl 17
 • Per Fugelli er død

  Legen og professoren i sosialmedisin, Per Fugelli (73), er død, melder TV 2. Han døde onsdag morgen, bekrefter familien til kanalen. Fugelli fikk kreft i 2009 og har gjennomgått fem store operasjoner og flere behandlinger siden den første diagnosen.

Per Fugelli er død - Nyhetssending kl 17

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no